december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ritka pillanat: Varga Viktor betekintést engedett magánéletébe
A különc énekes nem mindennapi felvétellel rukkolt elő.


Vége. Varga Viktor és szerelme két hónap után szakítottak. Néhány hete még úgy tűnt, hogy a románc igazán komolyra is fordulhat, de az extravagáns fiatalok útjai külön váltak. Az énekes többek között ennek a hatására döntött úgy, hogy bizonytalan időre visszavonul a nyilvánosság elől és testi, lelki megtisztulással reagál az elmúlt időszak történéseire. Viktor a Tények Plusz stábjának adott exkluzív interjúban beszélt az érzéseiről és arról, hogyan látja jövőjét.

Varga Viktor igazi művészlélek, amit büszkén vállal: A különc énekes azonban gondosan figyel magánélete megőrzésére, így mindenkit meglepett azzal, hogy most kivételt tett. Viktor egy kulisszák mögötti videót osztott meg magánéletéből, amin otthoni gyakorlását rögzítette.

A fülbemászó dallamok hangulata azonnal magával ragad minket, így nem kérdés: Az énekes született zenei tehetség, mi pedig alig várjuk, hogy újabb szerzeménnyel varázsoljon el minket!

Varga Viktor szerint vannak olyan helyzetek és kifejezésmódok, amikor megengedett a trágár szavak használata, mivel a káromkodással teli dalok sokkal könnyebben eladhatók.

Varga Viktor megszállottan fürdik, sőt volt, hogy az utcát járta kocsijával, hogy megtudja, mit suttognak róla az emberek a háta mögött.

A zenész szerencsére már kinőtte régi és furcsa rögeszméjét, amit utólag határozottan cikinek is tart. Hogy milyen különös szokásai voltak és vannak Viktornak arról a Tények Plusz-nak vallott.

Előnézeti kép forrása: Varga Viktor Instagram oldala

2020. július 22. 16:03

Címkék: celebszemle   varga viktor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG