október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lenyűgöző: Mesés tengerparti fotót posztolt Szorcsik Viki
Elég csak a képre nézni és már sejteni is lehet, hogy csodálatos élményben lehetett része Vikinek.

A nyár közepe a nyaralásokról szól, így nem meglepő látni, hogy a káprázatos szépségű színésznő, Szorcsik Viki egy ámulatbaejtően gyönyörű tengerparton sétálhatott. Elbűvölő alakjával a napsütésben élvezte a kéklően csillogó tenger vizének látványát, miközben mezítláb a forró, puha homokban járhatta körbe a partot.

Szorcsik Viki, színésznő őszintén beszélt a Tények Plusznak a karanténról és arról, hogyan tudja megőrizni szépségét egy nő ebben az időszakban.

Szorcsik Viki bombasztikus alakjának titkát árulta el a Mokka nézőinek, elmondta, hogy mire figyel oda a mindennapokban azért, megőrizze hibátlan alakját.

Szorcsik Viki Mexikóban töltött el néhány napot egy kedves ismerősével, a színésznő pedig néhány alkalommal annyira szentimentális hangulatba került, hogy eléggé furcsa dolgot tett több alkalommal is. Az eset azonban majdnem katasztrófával végződött...

Szorcsik Viki egy hangulatos fotózást szeretett volna magának Egyiptom területén, a terve azonban nem egészen úgy sült el, ahogy azt a szépséges színésznő szerette volna. Viki teljes pánikrohamot kapott a fotózás helyszínére tartva, hogy pontosan mi volt ennek az oka, az kisvideonkból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Szorcsik Viktória Instagram oldala

2020. július 22. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   szorcsik viktória

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG