december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lebilincselő sorok: Majkáék tíz éve vannak együtt
A TV2 népszerű műsorvezetője, Majka és kedvese, Hajni már 10 éve alkotnak egy párt. 

A sztárpár természetesen Instagramon is megemlékezett a jeles alkalomról. Hajni megható sorokat intézett párjához, ám egy kis csavart is vitt a dologba, ugyanis Majka dalszövegeivel fűszerezte meg a posztot.

˝Egy fiatal, daliás legény belépett az én kis életembe és olyan „majkásan” elvitte a szívemet. Bizony, ez már 10 éve, jaj, hogy öregszünk! De ez persze csak a kor, igazából ekkor váltak részévé életemnek az olyan fogalmak, mint harmónia, szenvedély, család, ragaszkodás, bölcsesség. Addig is szerettem az életem, de azóta a világot is szeretem, amely körbevesz és éltet. Nevelek 4 gyereket, egy szőröset, egy még szőrösebbet és 2 pihéset, s közben magamat is teljesen megismertem. Kerek az évforduló, kikerekedtünk mi is, de a világ így szép, kereken! Más azt mondaná „eléglesz”, mert „belehalok”! De ő csak rámnéz és annyit mond, bár „a test örexik”, de „bomba vagy baby”. Sok ilyen 10 évet kívánok még magunknak!˝ - Hajni sorai után biztosak lehetünk abban, hogy az igaz szerelem létezik. 

Majka kicsit viccesebbre vette a figurát saját oldalán és egy vicces karikatúrával köszöntötte Hajnit. 

˝Muterkám! Letoltunk egy tizest együtt a vastrónon! Nagyon szeretlek! Minden fontos emlékünk ezen a rajzon.˝

Majkáék szerelmének gyümölcse két elképesztően vagány kisfiú, Olivér és Marián, csodásan mutatnak együtt. Sok boldogságot kívánunk nekika  továbbiakban is!

Majkát sem kímélték a többiek a Nicsak, ki vagyok? hetedik adásában sem, a műsorvezető sokszor köpni-nyelni nem tudott csapattársai poénjai hallatán. Válogatásunkból most felidézheted a legparádésabb pillanatokat, amelyekben Majkának mind nagy szerepe volt.

Majka nem fogta vissza magát a Nicsak, ki vagyok? egyik adásában sem, parádés hozzászólásaival rögtön levette a nézőket a lábáról. Válogatásunkban most felidézheted azokat a pillanatokat, amikor a legnagyobbat ütöttek a műsorvezető beszólásai!

2020. július 18. 12:21

Címkék: celebszemle   majka   Majoros Hajnalka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG