január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hihetetlenül szexi: Bodó Imi felsőtestét így még nem láthattad
Bombasztikus felsőtestét nem takarta el semmi...

Az eszméletlenül sármos testépítő világbajnok, Bodó Imi olyan képet villantott, amitől mindenkinek kikerekedik a szeme: Kidolgozott felsőtestének minden részletessége egy textildarabka nélkül tündököl a tükör előtt, amit nem volt rest megosztani rajongóival sem. Amilyen elszántan edzette a Fuss család, fuss! csapatát, éppen ugyanolyan elszánt a sportban is: Nem vitás, elég rátekinteni az általa lőtt képre.

Bodó Imi interjúban vallott őszintén arról, miért választotta a Fuss család, fuss! kezdetén a Buchinger családot: Az edző azt is elárulta, mi volt az igazán különleges a csapatban. Ám Imi nem csak érzéseiről beszélt őszintén, hanem ki is emelt egy fontos csapattagot, akinek segítsége nélkül aligha juthattak volna el a döntőig.

Nézd meg, hogyan bolondoztak egymással Buchingerék a délután során, a videóból pedig az is kiderül, milyen ˝ellenszert˝ talált a rosszkedvre Bodó Imi!

A Mokka vendége A Fuss család, Fuss! két edzője, Bodó Imi és Huszti Kata volt, akik a műsor ma esti döntőjéről és csapataikban történt fejlődésekről meséltek. Az edzők őszintén beszéltek nehézségekről, feszültségről és felejthetetlen pillanatokról is.

Előnézeti kép forrása: Bodó Imi Instagram oldala

2020. július 18. 6:00

Címkék: celebszemle   bodó imre

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG