október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Freddie egy nemes ügy mellé állt
Az énekes mindenkit arra buzdít, hogy segítsünk a bajbajutott embereknek.

Az elmondhatatlanul jóképű énekes, Fehérvári Gábor Alfréd egy mosolygós, szívhezszóló képet osztott meg: Fontos témában tett figyelemfelhívást az emberek felé. A véradás egy fontos segítségnyújtási lehetőség a bajbajutott emberek számára: A vért felajánlónak csak pár perc az életéből, ami egy másik személynek az életet jelentheti, Freddie pontosan erre buzdítja az embereket:

"Az élet nem játék, adj vért"

Az Intim Torna Illegál Kollányi Zsuzsival, Freddievel és Linczényi Márkóval kiegészülve adta elő örökzöld slágerét.

Az UniCredit Bank a Sztárban sztár! műsor szponzoraként 1 millió forintot ajánlott fel arra a célra, hogy a verseny győztese egy általa kiválasztott alapítványt támogathasson. A nyertes Freddie, a szegedi Gyógyító Angyal Alapítványt választotta, akikkel már régóta közeli kapcsolatban áll. A Mokka vendégei voltak a témával kapcsolatban: Freddie, Papp Andrea, a Gyógyító Angyal Alapítvány munkatársa és Marco Iannaccone, az UniCredit Bank általános vezérigazgató-helyettese.

Elkészült a Kölcsönlakás című film betétdala, az Every day is sunday, amely a Sztárban Sztár idei nyertesének, Freddie-nek az előadásában csendül fel. Az énekes életében először adta a hangját filmzenének és ráadásul a swinges műfajban is most próbálhatta ki magát elsőként. Dobó Kata, a film rendezője és Freddie mesélt kulisszatitkokat a Mokkában.

Látványos show-val ért véget a Sztárban Sztár hatodik évada. A győztes, azaz 2018 legsokoldalúbb előadója Freddie lett, aki a Döntő másnapján a Mokkában mesélt arról, hogyan éli meg, hogy a közönség őt tartotta a mezőny legjobbjának.

Előnézeti kép forrása: Freddie hivatalos Instagram-oldala

2020. július 17. 13:03

Címkék: celebszemle   freddie   fehérvári gábor alfréd   véradás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG