augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Élete nagy szerelméről mesélt Mórádi Zsolt
A sportoló közösségi oldalán öntötte szavakba érzelmeit.

Mórádi Zsolt úgy beszélt a kick-boxról, mint élete nagy szerelméről, és a sorokat olvasva érezhetően sokat is jelent számára ez a sportág. A híresség ugyan most már nem aktív versenyző, de szinte majdnem minden nap igyekszik mozogni. Az Exatlon Hungary Bajnokának a kick-box minden bajra gyógyír, ami jóban és rosszban mindig segített neki. Az elszánt sportoló ezért mindenkit a mozgásra buzdít, ami nemcsak fizikálisan, de lelkileg is üdítő lehet az emberek számára.

˝Így nézett ki az aktív versenyzői éveim alatt az én “irodám”. 24 év alatt nem untam meg, hanem hiányzik a mindennapi testmozgás.
Ha jó kedvem van azért, ha rossz, akkor pedig azért segít a sportolás. Feltölt lelkileg, karbantart fizikailag, és egyszerűen boldogabban indulok el minden egyes edzés után. Nem hiszed? Akkor próbáld ki!˝

A tízszeres világbajnok elképesztő teljesítményt nyújtott már az első napjától kezdve az Exatlon Hungary-ben. Társai könnyek között búcsúztatták az egyik legerősebb játékosukat a sport-reality 48. adásában.

2020. július 16. 12:36

Címkék: mórádi zsolt   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG