augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Adu Lászlót lenyűgözte kisfia: Méltán lehet büszke az apuka
Meghatározó pillanata ez az apuka életének.

Az Exatlon Hungary sztárja büszke apukának vallja magát: Adu Laci a kisfiával sok közös képet oszt meg Instagram oldalán, ahol rengeteg boldog pillanatot csodálhatunk meg. Legutóbbi vidóbejegyzésében gyermekével játszik, aki huncutkodva próbálja az apukájának ajándékozni a cumisüvegét: Ebből is látszik, hogy a kisgyermekek által leginkább kedvelt dolgát adná oda szívesen az apukájának, amely a mélyről jövő szeretet megnyilvánulása.

Adu László és Böjte Dave küzdelme alatt csupán egy pont választotta el attól őket, hogy valamelyikük megnyerje az Exatlon Hungary második évadának férfi Döntőjét.

Adunak feltettük az általatok írt kérdéseket. Az Exatlon Hungary férfi mezőnyének második helyezettje elárulta, miért kötött bele Zozoba a döntő napján és hogy miért nem kedvelte a Bajnokot. Emellett azt is elmondta kameránknak, hogy fogadta őt családja hazatérésekor.

˝Ezért lett csak harmadik˝ - Adu nagyon bosszús lett egyik elvesztett futama után, és nagyon durva dolgok hagyták el a száját Zozóval kapcsolatban.Adu a kezdetek óta a Kihívók csapatának tagja volt, és mindig is a győzelem lebegett a szeme előtt, végül a második helyre ért fel. Az ezüstérmes nem csalódott, örül, hogy Dave volt az ellenfele az utolsó csatában és úgy érzi megérdemelten győzött.

Előnézeti kép forrása: Adu László Instagram oldala

2020. július 16. 13:08

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_cuki   adu lászló dánielKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG