augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sosem találnád ki, kivel hajókázott együtt Gelencsér Timi
Lélegzetelállító fotót posztolt a magyar tengerről az Exatlon Hungary sztárja!

Gelencsér Timitől már megszokhattuk a szexi posztokat, legutóbbi fotója azonban nem csak emiatt érdekes, hanem azért is, mert a balatoni hajókázás közben készült fényképen testvérével és Hevesi Krisztával együtt pózolnak a kamerának. Timi rajongói közül sokan meg is jegyezték a kommentek között: nem is sejtették, hogy kedvencük Krisztával ilyen jó barátságban van!

Gelencsér Timi öt hónapot töltött Dominikán az Exatlon Hungary riportereként. Elárulta, nagyon szokatlan még neki itthon, a dominikai forróság után még sokszor fázik. A műsorvezetőknek elmondta, melyik versenyző került közel a szívéhez a műsor alatt.


Gelencsér Timit is beszippantotta a TikTok. A népszerű közösségi oldalon több, mint százezer követője van és videóin másfél milliós megtekintés is van. A gyönyörű riporter a táncos videókat preferálja. Timi Dominikán, az Exatlon Hungary forgatása alatt kezdte építeni aktívan az oldalát. Istenes László nem kerülgette a forró kását, magánéletéről is kérdezte a csinos sportolót. Hogy Timi mit válaszolt a Mokka műsorvezetőjének kérdésére, az a videóból kiderül!


Gelencsér Timi kamerák előtt vallott színt az Exatlon Hungary forgatásairól. A riporter elárulta, mitől volt ennyire kirobbanó formában a forgatások alatt.Előnézeti forrás: Gelencsér Tímea Instagram oldala

2020. július 16. 12:37

Címkék: celebszemle   gelencsér tímea   szexiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG