augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Weisz Fanni mindent tisztázott: Ezért indulnak külön utakra férjével
Szomorú hírt közölt követőivel Weisz Fanni, a bejelentés mindenkit megdöbbentett.

Bár az utóbbi időben egyetlen közös kép sem került fel a modell közösségi oldalaira szerelméről, a rajongók még reménykedtek abban, hogy minden rendben lehet Weisz Fanni és Hajmásy Péter között. Fanni azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és megerősítette Instagram posztjában azokat a találgatásokat, miszerint alig két év házasság után elválnak útjaik egymástól.

Fanni egy hosszabb bejegyzésben azt is elárulta követőinek, hogy szó sincs harmadik félről, aki esetleg a házasság végét jelenthetette volna, egyszerűen csak eddig tartott a közös útjuk. A további okokat nem kívánták részletezni.

A gyönyörű modell mindezek ellenére szeretettel emlékszik vissza arra a hét boldog évre, és azokra a boldog pillanatokra, amelyeket ezek alatt az évek alatt férjével együtt töltött, de most már szeretne intelligensen és kulturáltan továbblépni ebből a kapcsolatból.

"Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk , igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.
Tisztelettel a közös múltunkra, szeretnék intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünknek a szép pillanatokat és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. "
- tisztázta Fanni bejegyzésében.

Nem csak Fanni, de férje, Péter is szólt követőihez közösségi oldalán, melyben tisztázta ő is, hogy nem volt harmadik fél a kapcsolatukban, azonban a szikra elmúlt köztük, és nem tért vissza.

"Még mielőtt valaki rosszra gondolna, nincs harmadik fél... mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz! Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit, de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt!" - írta meg.

A legbátrabb páros forgatása alatt még minden rendben volt. Egy megkapó történetben mesélték el, hogy hogyan is ismerkedtek meg egymással:

Weisz Fanni sírva nézte végig férje lángolását a műsorban:

A játék mély sérelmeket és érzelmeket hozott felszínre mindenkiben, nyíltan vallottak arról, hogyan éltek és élnek meg egyes helyzeteket.

Elpityeredett Weisz Fanni a Lehetetlen küldetésen, de férjére akkor is számíthatott:

Előnézeti kép forrása:

2020. július 16. 8:11

Címkék: celebszemle   weisz fanni   hajmásy péterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG