augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Forró kép született Deres Ádámról
A jóképű sportoló nem szégyenlősködött, egykönnyen ledobta magáról a ruhát!

Az Exatlon Hungary sztárja, Deres Ádám vadító testét sikerült lencsevégre kapni: A megfeszült izmai elképesztően kiemelik a sportoló felsőtestét, amelyet látván a hölgyek biztosan nem tudják levinni róla egy percre sem a pillantásukat, a férfiak pedig csak irigykedhetnek utána. A kemény munka eredménye mindaz, amit Ádám képén láthatunk: Ő maga a példája annak, hogy megéri küzdeni a céljainkért.

Négy hónapot töltött kint Dominikán Deres Ádám, a karantén után pedig alig várta már a Kihívó, hogy újra beinduljon számára az élet. Ádám megosztotta, hogy nem csak a sportban, hanem az éneklésben is tehetséges, mindezek mellett pedig számos izgalmas tervét is elárulta a jövőre nézve.

Újabb küzdelem vár Besenyei Bogira a pontos részletekről pedig Lenzsér Olivérnek mesélt az Exatlon Hungary versenyzője. A Kihívó nem csak a terveiről és mindennapjairól, hanem Deres Ádámmal való kapcsolatáról is mesélt a TV2 online riporterének.

Deres Ádám exkluzív videóban válaszolt a kérdéseitekre! Elárulta, melyik volt a kedvenc futama, mit gondol Zalánról és azt is, hogy esetleg lehet-e Bogi és közte több, mint barátság a jövőben. A Kihívó olyan kulisszatitkokat is elmondott a videóban, mint hogy kik vágják a hajukat és megtarthatják-e a ruhákat és a kiegészítőket.

Előnézeti kép forrása: Deres Ádám Instagram oldala

2020. július 16. 11:06

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   deres ádámKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG