augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Pápai Joci karrierje egyik ikonikus pillanatáról mesélt követőinek
A vagány énekes karrierje egyik legikonikusabb pillanatát idézte fel.

Pápai Joci ismerős képkockával jelentkezett rajongóinak, akikhez a következő kérdéssel fordult:

˝Na ez a fotó mikor és hol készült?˝

Az ikonikus fotón mesés környezetben, talpig feketében pózolt Joci, miközben elképesztő komolysággal meredt a távolba. A sármos Joci bejegyzése alá azonnal özönleni kezdtek a kíváncsiskodó kommentek, azonban a legtöbben azonnal tudták a helyes választ.

Joci Majkával való közös klipjéből vágott ki egy képkockát, ami a népszerű, Mikor a test Örexik című slágerükhöz köthető. Imádjuk a visszaemlékezést és alig várjuk, hogy újabb közös dallal rukkoljanak elő!

Az énekes elmondta, hogy elképzelése szerint mivel foglalkozik egy antropológus. Tudd meg a videóból, hogy mennyire járt közel az igazsághoz! Gyerekük születése után az énekes, amikor megszerette volna nézni a csöppséget a kórházban, lábzacskót kellett felvennie, de Joci a zacskót nem jó helyre húzta fel. Az énekes, gyereke születésekor édesapját szerette volna felhívni, de a hívás kicsit kalandosra sikerült. Nézd meg a videót, és megtudod, hogy miért! Pápai Jocinak a címben szereplő kérdésre kellet választ találnia. Kattints a videóra és döntsd el, hogy helyes volt-e az énekes válasza! Előnézeti kép forrása: Pápai Joci Instagram oldala

2020. július 16. 11:05

Címkék: celebszemle   pápai jociKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG