augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ultra cuki: Így még biztosan nem láttad Király Viktor kisfiát
A kis Kolent minden eddiginél édesebb ruhában kapták lencsevégre.

Király Viktornak és gyönyörű kedvesének, Anitának minden oka megvan a boldogságra, ugyanis szerelmük gyümölcse, az édes Kolen bearanyozza mindennapjaikat. A csinos Anita most egy minden eddiginél cukibb fotóval lepte meg követőit, amin ennivaló kisfia macis köntösben fekszik babaágyában, a napsütéses reggelen.

Anita ráadásul azt is elárulta: Ezeket a reggeleket tartja a legszebbnek, amin egyáltalán nem lepődünk meg. Az anyai szív csordultig telik szeretettel egy ilyen látványtól!

Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább. A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül... Az énekes és Anita édesapjának első találkozása emlékezetesre sikerült. De hogy miért is pontosan, kiderül a videóból! Kasza Tibi vadonatúj műsorának első adásában Király Viktor és gyönyörű barátnője, Virág Anita igyekeztek megtippelni, ki kinek a párja. Előnézeti kép forrása: Király-Virág Anita Instagram oldala

2020. július 16. 11:04

Címkék: celebszemle   király viktor   király-virág anitaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG