augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mádai Vivi és Kadlecsek Krisztián imádnivaló közös fotóval rukkoltak elő
A műsorvezetők jókedve egyértelműen ragadós.

Mádai Vivien és Kadlecsek Krisztián többször láthatóak voltak már egy képernyőn, a műsorvezetők azonban a magánéletben is baráti kapcsolatot ápolnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy a mindig mosolygós páros egymás oldalán pózoltak a kamerába. Krisztián vagány, fekete-fehér effekttel tette közzé, amivel még elegánsabb hatást kellett. Egy dolog biztos: Jókedvük ragadós!

Elkészültek az isteni gyümölcsös desszertek: Istenes Laci epres mascarpone-s pohárkrémet, Mádai Vivien pedig vegán túrógombócot készített. A műsorvezetetők egyetértettek abban: Az eper mindenben finom.

Busa Gabi napközis tábort tart kicsiknek, akik imádják az exatlonos feladatokat, és őrülten rajonganak Kempf Zozoért, aki múlt héten meglátogatta őket. Mádai Vivi elárulta, a BMX világbajnokért még a kisfia is teljesen odáig van és mielőbb találkozni szeretne a bronzérmes Bajnokkal.

Fürdőnadrágban és fürdőköpenyben indította a reggelt Kadlecsek Krisztián Makó városában. Hogy miért látogatott el ide és mit csinált a Mokka riportere, azt a videóból tudod meg!

 

Előnézeti kép forrása: Mádai Vivien Instagram oldala

2020. július 16. 8:00

Címkék: celebszemle   mádai vivien   kadlecsek krisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG