augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Romantikus képet posztolt Istenes Laci: Húsz éve alkotnak egy párt feleségével
A sármos műsorvezető egy hihetetlenül romantikus fotóval köszöntötte feleségét.

Istenes Laci és gyönyörű felesége húsz éve házasok, ennek alkalmából pedig egy hihetetlenül édes fotót tett közzé a műsorvezető, amin feleségét öleli. Laci hangulatos, fekete-fehér effekttel varázsolta még elegánsabbá a mesés fotót, aminek már a megpillantásától ünnepi hangulatba kerülünk.

Egy dolog biztos: Laci és sugárzó feleség tökéletes harmóniában vannak, aminek láttán mi is elkezdünk hinni az igaz szerelemben!


Hatalmas örömhírrel jelentkezett Istenes László, ugyanis a negyedik unokája született meg a napokban. A Mokka műsorvezetője elmondta, teljesen más érzés egy férfinek, ha kislány unokája vagy gyermeke születik. A boldog nagypapa alig várja, hogy kezében tarthassa Grace Elisabeth-et, hiszen már a képeket és videókat látva is elsírta magát.

Mádai Vivien és Istenes Laci desszert párbajon mérték össze tudásukat: Laci, kisfia kedvencét, a csokiba mártot epret is elkészítette, miközben Vivi egy komoly döntéséről vallott: Belevágott a vegán életmódba, aminek régóta kacérkodott a gondolatával. Elkészültek az isteni gyümölcsös desszertek: Istenes Laci epres mascarpone-s pohárkrémet, Mádai Vivien pedig vegán túrógombócot készített. A műsorvezetetők egyetértettek abban: Az eper mindenben finom.

2020. július 15. 16:34

Címkék: celebszemle   istenes laciKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG