augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Besenyei Bogi számára véget ért a szenvedés: ˝Újra élvezem...˝
 Az Exatlon Hungary csinos Kihívója jó hírrel szolgált Instagram oldalán. 

Besenyei Bogi az Exatlon után egy percig sem tétlenkedett. Korábban írtunk is róla, hogy a kékek gyönyörű versenyzője nem volt megelégedve Dominika utáni alakjával, és edzettségi állapotával, ezért kőkemény munkába fogott. A sportoló heti hat edzésre jár, és hatását már érzi is, sőt, elmondása szerint újra élvezi a mozgást. Bogi számára rettentő fontos az egészség ezért nem is kérdés, hogy mennyire odafigyel a testedzésre és a megfelelő táplálkozásra. 

˝A heti 6 edzés lassan meghozza eredményét. Most ez türelemjáték, de már újra élvezem az edzéseket.˝

Újabb küzdelem vár Besenyei Bogira a pontos részletekről pedig Lenzsér Olivérnek mesélt az Exatlon Hungary versenyzője. A Kihívó nem csak a terveiről és mindennapjairól, hanem Deres Ádámmal való kapcsolatáról is mesélt a TV2 online riporterének.

Besenyei Bogi és Deres Ádám egy isteni lazacnyársat készítettek a Mokka konyhájában. Hogy pontosan hogy is készült a fogás, azt az Exatlon Hungary Kihívói részletezték a műsorvezetőknek. Még azt is megsúgták, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve, illetve hogy kivel fogják tartani a kapcsolatot a Kihívók csapatából.

Besenyei Bogi hosszú hónapokig nem találta a közös hangot csapattársaival az Exatlon Hungary-ben. Egyetlen barátja volt, Deres Ádám, akit már korábban is ismert a csinos Kihívó. Most mindketten meséltek a versenyben szerzett élményeikről, vitákról.

 

Előnézeti kép forrása: Besenyei Bogi Instagram oldala

2020. július 13. 16:00

Címkék: celebszemle   besenyei boglárkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG