augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Curtis kisfiánál nem látsz ma édesebbet
A kis Doni elképesztően huncut, mi pedig imádjuk érte!

Curtis és Krisztike szerelemgyereke, az édes Doni már most elképesztően huncut, amivel vagány szüleinek rendszeresen feladja a leckét. Az imádnivaló apróság nemrég még a sárban pancsolt, most pedig fagyival maszatolt, amit a rajongók legnagyobb örömére édesanya meg is osztott közösségi oldalán.

A szülők büszkesége kócos hajjal és apró mosollyal az arcán mutatta meg különleges ˝alkotását˝, ami nem volt kevesebb, mint egy maszatos pofi és egy megrágcsált tölcsér. Ultra cuki!

Curtist rejtette az Ördög jelmeze a Nicsak, ki vagyok? műsorában, és bár a rapper próbálta átverni a csapatok tagjait, Majka első látásra felismerte őt. Curtis elárulta, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás a műsor során, és megosztotta azt is, hogy hogyan érintették őt Majka kritikái. Titkon mindig is remélte, hogy Majka egy nap visszafogadja, ezt mondta Curtis. Mégis meglepte a rappert, amikor megcsörrent a telefon és régi zenésztársa arra kérte, hogy találkozzanak. Curtis elárulta, annyira váratlanul érte a megbocsájtó hívás, hogy egy nap gondolkozási időt kért. Előnézeti kép forrása: Széki Kriszti Instagram oldala

2020. július 13. 15:37

Címkék: celebszemle   Doni   széki attila curtis   curtisKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG