augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Máris visszanyerte szülés előtti formáját Király Viktor kedvese
A gyönyörű Anita lehengerlő ruhában mutatta meg karcsú alakját.

Király-Virág Anita elképesztő formában van. A gyönyörű édesanya még csak most adott életet első gyermekének, máris visszanyerte szülés előtti hibátlan formáját. Egyáltalán nem meglepő, Anitának eddig sem volt gondja az alakjára, a bomba forma ugyanis már régóta egybeforrt nevével.

Anita most egy hihetetlenül divatos, egyrészes szettben mutatta meg hosszú, vékony lábait és karcsú derekát, kiegészítőjeként pedig egy hatalmas mosolyt választott: Mesés látványától azonnal leesik az állunk. Őrülten dögös!

Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább. Az énekes és Anita édesapjának első találkozása emlékezetesre sikerült. De hogy miért is pontosan, kiderül a videóból! A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül...

Előnézeti kép forrása: Király-Virág Anita Instagram oldala

2020. július 13. 14:43

Címkék: celebszemle   király-virág anitaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG