augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri karrierje fordulóponthoz érkezett
A csinos Adri egy nagyon fontos témában kérte ki rajongói véleményét.  

Marton Adri számára hatalmas változást hozott az utóbbi időszak, így a külföldi nyaralások helyett idén a belföldi kirándulások mellett tette le a voksát. Adri rengeteg szép, hazai helyet bejárt az utóbbi időben, ahonnan történelmi recepteket és ízletes fogásokat sajátított el és osztott meg követőivel, így egyáltalán nem meglepő, hogy ehhez kapcsolódik legújabb felajánlása is.

A gyönyörű édesanya közösségi oldalán kérte ki rajongói véleményét arról, hogy mit szólnának, ha személyes ajánlást kapnának az általa bejárt magyarországi éttermekről.

A kommentek heves záporként árasztották el Adri bejegyzést, a legtöbben pedig lelkesen helyeselték ötletét. Imádjuk!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!

2020. július 13. 13:03

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG