augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gelencsér Timi döbbenetes mutatványt csinált egy szörf deszkán
Az Exatlon riportere meghökkentő képet tett közzé.

Gelencsér Tímea közösségi oldalán osztott meg egy képet, amin leesett az állunk.  Az Exatlon sztárja a szörf deszkáján akrobatikus mutatványt vitt véghez. A képet látván nem tudjuk elhinni hogy csinálja, ebből is látszik, hogy a sport a szenvedélye. Timi nem először hökkenti meg rajongóit ilyen képekkel, bármerre jár a világban, szereti felhívni magára a figyelmet egy-egy hasonló poszttal.

Gelencsér Timit is beszippantotta a TikTok. A népszerű közösségi oldalon több, mint százezer követője van és videóin másfél milliós megtekintés is van. A gyönyörű riporter a táncos videókat preferálja. Timi Dominikán, az Exatlon Hungary forgatása alatt kezdte építeni aktívan az oldalát. Istenes László nem kerülgette a forró kását, magánéletéről is kérdezte a csinos sportolót. Hogy Timi mit válaszolt a Mokka műsorvezetőjének kérdésére, az a videóból kiderül!

˝Meg kell szokni˝- mondta Istenes László Gelencsér Timi mindenmentes madártejére, ugyanis a műsorvezetőt annyira nem nyűgözte le főztjével a szépséges riporter. Timi elképesztő kulisszatitkokat árult el az Exatlon Hungary forgatásáról, sőt azt is bevallotta, nem mindig értett egyet Palik Lászlóval...

 

Előnézeti kép forrása: Gelencsér Timi Instagram oldala

2020. július 13. 13:13

Címkék: celebszemle   exatlon   gelencsér tímeaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG