augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bréking: Eljegyezték Kapás Boglárkát
A gyönyörű úszónőt eljegyezte szerelme, Telegdy Ádám. 

Az olimpiai bronzérmes sportoló Instagram oldalán jelentette be az örömhírt: Igent mondott szerelmének, a szintén úszó Telegdy Ádámank. A pár már három éve van együtt és elképesztően aranyosak, közösségi oldalaikat folyton elárasztják édes, romantikus képekkel. Bogiék tökéletesen kiegészítik egymást, a magánéletben és a medencében is mindig számíthatnak egymásra, amit eredményeik is bizonyítanak. Most egy igazán nagy fordolópont következett a szerelmesek életében, szívből gratulálunk nekik! 

A poszt alatt természetesen özönlenek a gratulációs kommentek az úszóvilág legjobbjaitól.

A képet IDE kattintva tekintheted meg. 

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Kapás Boglárkának. Ezt az olimpiai bronzérmes, világbajnok úszónő a közösségi oldalán jelentette be egy videóban. Azt mondta, két koronavírus-tesztet végeztek el rajta, amiből az első negatív, a második már pozitív lett.

Kapás Boglárka videóüzenetben osztotta meg a koronatesztje eredményét. Habár Kozma Dominikhoz hasonlóan az úszónő is tünetmentes, volt mindketten visszaléptek a versenyzéstől és karanténba vonultak.

Saját kertjében, saját medencéjében edz Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes úszó. akiról kiderül, hogy koronavírussal fertőzött. A világbajnok két hétig csak súlyzóval edzhetett, és csak most kezdett el úszni. Ezért beszerzett egy medencét, amelyben azóta úszik és naponta egyeztet az edzőjével.

 

Előnézeti kép forrása: Kapás Boglárka Instagram oldala

2020. július 12. 15:44

Címkék: celebszemle   kapás boglárkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG