augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri málnás-pisztáciás köntösbe bújtatta nagymamáink kedvencét
Bizony ám, a fatörzs torta legnyáriasabb verziójáról van szó. 

Marton Adri nagymamáink kedvenc receptjét turbózta fel, így készült el a világ legnyáriasabb fatörzs tortája, málnás-pisztáciás ízben.

Már fotón keresztül is egyértelműen meggyőz minket a légies piskóta és a krémes málna, aminek láttán azonnal autóba ülünk, hogy megszerezzük a további alapanyagokat és elkészítsük a légies desszertek királynőjét.

A kánikulában igazán jól esik egy ilyen finomság, főleg, ha egy hozzáillő, jéghideg málnás limonádéval dobjuk fel az összképet. Imádjuk!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. július 12. 8:00

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG