augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Aggódik a Berki család: ˝Vigyázzatok...˝
Mindenkit érintő, fontos témában foglalt állást a Berki család.

Berki Mazsi nem kertelt, közösségi oldalán vallott aggodalmáról, ami nem más, mint a hirtelen jött forróság. A csinos Mazsi férjével, Berki Krisztiánnal indult motorozni és egy imádnivaló szelfivel meg is örökítette a szerelmes pillanatot. A fotót rajongói legnagyobb örömére meg is osztotta és a füllesztő kánikula miatt óva intette rajongóit: 

˝Vigyázzatok magatokra ebben a melegbe˝

A fullasztó pára és a déli napsütés nagy veszélyekkel járhat, így egyáltalán nem meglepő, hogy a felettébb érzékeny Mazsi azonnal felhívta rá a figyelmet.

Imádjuk kedvességét, ami már fotón keresztül is sugárzik róla!

A Sztárok és párok szerdai adásában Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárpár felelevenítette Kasza Tibinek megismerkedésük történetét. Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg. Két évvel korábbi autóbalesete miatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a Berkivel karambolozott buszos felelősségét, most azonban fordult a kocka. Ha Berki a manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet. Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban.

Előnézeti kép forrása:

Berki Mazsi Instagram oldala

2020. július 11. 8:00

Címkék: celebszemle   berki krisztián   berki mazsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG