augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3880. epizód

Szasza kihallgatása eredménytelen. Áronnak sikerül közelebb kerülnie Szilviához. Balázs saját kezébe veszi a nyomozást. Bandi arra kéri Szabit, hogy költözzön haza. Mészi és Szasza bízik benne, hogy szabad az út a bizniszük előtt.

3881. epizód

Adél és Krisztián a nyaralásukat tervezgeti. Meli és Zseni összeveszik a számlákon. Gabi rákérdez Eszesnél Adél teljesítményére. Dorina megérti, hogy Áronék hazudtak Szilviának. Viktor panaszt tesz Péternél Áronra. Eszesék új nyomra bukkannak.

3882. epizód

Emőke és Áron próbálja megmagyarázni, hogy miért hívták be Szilviát, de Dorina nem hisz nekik. Áron enged Alex zsarolásának, és úgy dönt, elárulja Szilviát. Feltűnik Faragó ikertestvére és üzletet ajánl Zseninek. Adél egyre lelkesebb a munkájától, de elárulja Krisztiánnak, hogy Szasza ellen nyomoznak.

3883. epizód

Péter arra kéri Alexet, hogy ne manipulálja a kollégákat a saját érdekei miatt. Zseni próbálja meggyőzni Melit a Gyulával való közös üzletről, de Meli hajthatatlan. Dóra kezdi a koronavírus tüneteit mutatni. Gyöngyi múzsát akar találni Szabinak. Zseni rááll, hogy uzsorakölcsönt vegyen fel.

3884. epizód

Gyula elmeséli Alexéknek, hogy mi vitte csődbe a Róberttel közös vállalkozásukat, de Meli nem hisz neki. Dóra állapota rosszabbra fordul. Szilvia elmondja titkát Áronnak. Mészi elhozza a pénzt Zseninek, aki közli, hogy meggondolta magát a kölcsönnel kapcsolatban.

2020. július 11. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   jóban rosszban   celebszemle_onlinemaratonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG