január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csodás meglepetés érte a várandós Palácsik Lillát
A megkönnyebbülés őszinte jelei mutatkoznak meg Lilla arcán.

Vajna Tímea húga, a merőben nagy tehetségű fotográfus, Palácsik Lilla egy örömökben teli képet mutatott meg csodás férje, Visváder Tamás társaságában: Bátorkodva lépett ki  a lakás árnyékából a karantén miatt falak közé kényszerült Lilla is, mint sok más ember. Kihasználva a várva várt szabadságérzést, egy étteremben fogyasztották el isteni vacsorájukat, de ami a legboldogabbá tette a várandós kismamát, hogy találkozhatott a régesrégen látott szüleivel: A férjével közös képét az anyukája készítette.

Közeleg a nagy nap: egyre jobban gömbölyödik Palácsik Lilla pocakja. Vajna Tímea húgát és férjét, Visváder Tamást két és fél hónap választja el attól, hogy a kezükben tartsák első gyereküket. Addig viszont még rengeteg dolog vár rájuk. Ahogy a szerelmes pár fogalmazott, kész káosz az egész lakásuk. A babaszobába még nem kerültek be a bútorok és a névválasztás is komoly gondokat okoz.

A Mokka konyhájában Palácsik Lilla és Visváder Tamás vették át a vezetést: A pár parmezános csirkét készít a műsorvezetőknek, akiknek azt is elárulták, szeptemberben születendő kisbabájuk nagyon különleges nevet fog kapni.

Palácsik Lilla férje, Visváder Tamás egy elképesztően kínos élményét osztotta meg Tibivel és a nézőkkel, amely egy cirkuszban esett meg vele, a kellemetlen pillanatokat pedig egy elefánt szerezte a fiúnak. A nézőközönség a hasát fogta a nevetéstől Tomi története után, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Előnézeti kép forrása: Palácsik Lilla Instagram oldala

2020. július 11. 8:00

Címkék: celebszemle   palácsik lilla   karantén

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG