augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási örömhír: Új taggal bővül az Istenes-család
Az újabb baba érkezésének mindenki nagyon örül.

Óriási a boldogság az Istenes családban, ugyanis július 10-én, pénteken, a vártnál 6 nappal később, megszületett Istenes László első lány unokája, a kis Grace Elisabeth.

A sármos műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg az elképesztő hírt, miszerint Bogi lányának köszönhetően négyszeres nagypapa lett:

˝Ma van az egyik legszebb nap az életemben.
Megszületett az első lány unokám, a kis Grace Elisabeth, aki a sorban már a negyedik.˝

Laci örömén sok százan osztoznak, ugyanis a büszke nagypapa képére csak úgy özönlenek a kedvelések és a gratulációk. Sok boldogságot és egészséget kívánunk a családnak!

Exkluzív interjút adott Kaiser Ede a Tények különkiadásában Istenes Lászlónak. A Mokka műsorvezetője gyerekkora óta ismeri az elítéltet. Hogy hogyan készült a beszélgetésre és mi zajlott le benne az elmúlt napokban, arról ő maga mesélt. Mádai Vivien és Istenes Laci desszert párbajon mérték össze tudásukat: Laci, kisfia kedvencét, a csokiba mártot epret is elkészítette, miközben Vivi egy komoly döntéséről vallott: Belevágott a vegán életmódba, aminek régóta kacérkodott a gondolatával. Elhunyt Bálint György kertészmérnök, vagy ahogy mindenki hívta Bálint Gazda. Családja a közösségi oldalán vasárnap este azt írta: csöndben elment. A népszerű kertészmérnökről Istenes László is megemlékezett.

2020. július 10. 15:25

Címkék: celebszemle   celebszemle_gyerek   istenes lászlóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG