október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szorcsik Viki nem szokványos helyen jetskizett
Nem mindennapi látványban lehetett részük a budapesti járókelőknek...

A Jóban Rosszban egykori színésznője tökéletes alakját már szemügyre vehettük párszor a posztjaiban, most azonban élőben is szerencséjük lehetett megtekinteni azoknak a járókelőknek, akik Budapest belvárosában sétáltak, közel az Erzsébet hídhoz. A bombasztikus formában lévő színésznő, Szorcsik Viktória a Duna kellős közepén lovagolta meg jetskijével a hullámokat, ahonnan csókot dobott a nézőinek. Mindenbizonnyal ritka látvány lehetett, elvégre nem minden nap látunk jetskizőket a belvárosi Duna vizén.

Szorcsik Viki bombasztikus alakjának titkát árulta el a Mokka nézőinek, elmondta, hogy mire figyel oda a mindennapokban azért, megőrizze hibátlan alakját.

Szorcsik Viki Mexikóban töltött el néhány napot egy kedves ismerősével, a színésznő pedig néhány alkalommal annyira szentimentális hangulatba került, hogy eléggé furcsa dolgot tett több alkalommal is. Az eset azonban majdnem katasztrófával végződött...

Szorcsik Viki, színésznő őszintén beszélt a Tények Plusznak a karanténról és arról, hogyan tudja megőrizni szépségét egy nő ebben az időszakban.

Előnézeti kép forrása: Szorcsik Viktória Instagram oldala

2020. július 12. 8:00

Címkék: celebszemle   szorcsik viktória   celebszemle_jr

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG