augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Érik a következmény: Tilla ezt csak magának és feleségének köszönheti
A műsorvezető kénytelen lesz megenni, amit főzött...

Till Attila és felesége nem csak Dubit és gyermekeiket nevelgetik, kevesen tudják, hogy közös hobbijuk a kertészkedés, aminek most beérett a termése. A műsorvezető Instagram oldalán, videóban mutatta meg az idei első paradicsomokat, amiket reggelire fogyasztott. A videóból tisztán látszik, hogy a a tökéletes kerti finomság lédús és érett, pontosan olyan, amilyennek lennie kell! Tilla bevallotta, feleségének köszönhető nagy részben, hogy a palánták ilyen gyönyörű terméseket hoztak, de az elfogyasztásukban természetesen kiveszi ő is bőven a részét!

Tilla nyelvét igazán felvágták a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! A műsorvezető még Ganxsta Zolee-nak sem félt odapirítani egy alkalommal, és a Farkas Piroska jelmeze alatt megbúvó Ambrus Attilát is bírálta. Nem kérdés, ezektől az igazán pikáns pillanatoktól fergeteges műsor a Nicsak, ki vagyok!

Tilla szabadidejét az önkéntes karantén idején igencsak leköti kölyök kiskutyájának nevelése. Az öt hónapos Dubi még kutyanapköziben is járt, ahol sok idő után társait meglátva örömében bukfencezett, nagyon boldog volt. A műsorvezető szerint bennünk is hasonló euforikus érzések lesznek, ha elmúlik ez az egész...

Tilla elárulta, hogy az álarcos hírességek sorsáról a sztárcsapatok fognak majd dönteni, ugyanis a hatodik adásban már nem lehet szavazni a nézőknek.

2020. július 10. 14:19

Címkék: celebszemle   till attila   tillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG