augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Balázs Andi keményen odaszólt az őt kritizálóknak
A színésznő tőle megszokott módon, humorosan tisztázta az erőviszonyokat.

Balázs Andi keményen odaszólt az őt kritizálóknak, ami egyáltalán nem meglepő: A kivételes humoráról és pozitív gondolkodásáról is méltán híres színésznő besokallt. Andi a következőket üzente, ráadásul hihetetlenül szellemesen:

˝Az emberek azért beszélnek a hátad mögött, mert már elvesztették a kiváltságot, hogy VELED beszéljenek.˝

Andi a Mokka műsorában mesélt az utóbbi időszak nehézségeiről, amiből kiderült: Nem csak a névtelen kritizálóktól, hanem egy baráttól is ˝elfordult˝, ugyanis saját lelki békéje érdekében az elengedést választotta.

Döntésének okairól a következő videóban mesélt: 

Üzenetével rengeteget hasonló élethelyzetben lévő rajongójának segített, akik támogató hozzászólásokkal fejezték ki együttérzésüket a színésznő felé.

Balázs Andi egészséges desszertet készített el a Mokka konyhájában, amelyet még sütni sem kell! Az ínycsiklandó kókuszos-étcsokis golyócskák biztosan a vendégek kedvencei lesznek! Andi miközben az ínycsiklandozó desszertet készítette, elárulta azt is, hogy mit gondol a koronavírus művészekre gyakorolt hatásáról is. A Mokkacino konyhájában Balázs Andi vendégeskedett, aki egy sajátos vendégváró desszertet készített el a műsorvezetőknek. Azonban a főzés-sütés mellett a magánéletétől és a karanténban töltött időszakáról is mesélt a színésznő. Elkészültek Balázs Andi ínycsiklandozó finomságai a Mokka konyhájában! Az ízletes csokis-kókuszos-diós falatokat a műsorvezetők is igen ízletesnek találták. Előnézeti kép forrása: Balázs Andi Instagram Oldala

2020. július 10. 16:18

Címkék: celebszemle   balázs andiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG