augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Baywatch új főszerepelőjeként is debütálhatna Horváth Éva
Már csak egy piros fürdőruha és teljes a kép!

Horváth Éva mesés környezetben pózolt: A különleges fotót elnézve azonnal eszünkbe jut a Baywatch ikonikus jelenete, aminek méltó főszereplője is lehetne a csinos édesanya.
Mi sem bizonyítja ezt jobban mint a tény, hogy Éva szigorúan meredt a távolba  a vízi mentőállomásról, akár csak egy lelkiismeretes vízimentő.

A gyönyörű Éva ugyan Malibu helyett Budapest környékén élvezte a vízpartot, de ez mit sem vett el elképesztő kisugárzásából, aminek láttán azonnal a vízbe ugranánk annak reményében, hogy kiment minket.

Egy dolog biztos: Évánál csinosabb vízimentőt keresve se találnánk. Őrülten dögös!

A Mokka konyhájában Horváth Éva vette át az irányítást, aki borskéregben sült szűzérmét és cukkini spagettit készített. A főzőcskézés közben a modell elárulta, családjának már nagyon hiányzik az utazás, a járványhelyzet végével pedig biztosan útra kelnek. Isteni szűzérmét készített a Mokka konyhájában Horváth Éva, aki a karantén utáni terveiről és idilli otthonáról is mesélt a főzés közben. Hogy mi az isteni fogás titka, az a videóból kiderül! Horváth Éva a kertészkedés mestere lett, kertjében pedig igazán különleges gyümölcsöket és zöldségeket is termeszt. Éva most körbevezet mindenkit varázslatos kertjében, és megmutatja kis segítőjét is. Előnézeti kép forrása: Horváth Éva Instagram oldala

2020. július 10. 16:17

Címkék: celebszemle   horváth évaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG