január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kocsis Szandi különleges fogással nyűgözte le Takács Bencét
A TV2 műsorvezetője igencsak jó ötletnek gondolja Szandi egészséges specialitását.

A Mokka konyhájának vendége volt az Exatlon Hungary szépséges sztárja, Kocsis Alexandra, aki felüdülést hozott frissitő ételkülönlegességével a nyári forróságban. A mindig sármos műsorvezető, Takács Bence szerencsés helyzetben volt, ugyanis belekóstolhatott a Szandi által készült ínycsiklandozó ételbe, amivel teljesen levette a lábáról. 

Takács Bence nem csak sportemberként, hanem szakácsként is megállja a helyét. A műsorvezető grill rutinját mutatta meg a hétfői Mokkában és elárulta: A jó minőségű alapanyagok varázsában hisz, így sosem csalódik a végeredményben.

Árpa Attila új, középkorban gyakran alkalmazott gyógymódot talált magának, piócákkal kúrálja magát. Most Takács Bence próbálta ki a szokatlan orvoslási módot a kamerák kereszttüzében, miközben Attila ismertette a nézőknek, miért érdemes kipróbálni ezt a fajta kezelést.

Az Anyák napját idén teljesen máshogy ünnepeljük, mint eddig: A Mokka reggelében ismert emberek üzentek édesanyjuknak. A megható vidóban Gergely Róbert, Für Anikó, Homonnay Zsolt, Vitányi Judit, R.Kárpáti Péter, Gáspár Evelin, Pintér Tibor, Balázs Andi, Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt is feltűnt. A Mokka csapatát Takács Bence képviselte, aki megható verssel üzent az édesanyáknak.

Előnézeti kép forrása: Takács Bence Instagram oldala

2020. július 10. 12:32

Címkék: celebszemle   celebszemle_konyha   kocsis alexandra   Takács Bence

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG