január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Micsoda test: Bodó Imi 10/10-es formában van
Ha eddig nem értük volna be Imi testének látványával, ezután biztosan nem fogjuk...

Egy régebben készült képen, a bronzban tündöklő testépítő világbajnok, - aki egyébként a Fuss család fuss!-ban is felbukkant - Bodó Imi egyik versenyéről osztott meg velünk képet: Lenyűgözően fest rajta szuperszexi testével! A bronzba megfestett sportoló meggyőzött minket arról, hogy helytálhatna a Kolosszeum egyik üres ablakának homlokzatán, hiszen úgy fest, mint egy megtestesült római isten szobra! Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kemény munkának köszönhetően, azóta látványosan sokat fejlődött!

Elérkezett az öt hetes harc vége, amelyben a legsportosabb Magyar családot kerestük. A 10 millió forintos fődíj boldog nyertese pedig az adásból kiderül!

A Mokka vendége A Fuss család, Fuss! két edzője, Bodó Imi és Huszti Kata volt, akik a műsor ma esti döntőjéről és csapataikban történt fejlődésekről meséltek. Az edzők őszintén beszéltek nehézségekről, feszültségről és felejthetetlen pillanatokról is.

Bodó Imi és Katus Attila elárulták, nagyon fontos pszichológiailag is támaszt nyújtani a Fuss család, fuss! játékosainak. Bodó Imi hozzátette: Neki a kutyája Pihe volt a legnagyobb segítség a játék során, de hogy miért az a vidóból kiderül!

Előnézeti kép forrása: Bodó Imi hivatalos Instagram oldala

2020. július 9. 16:06

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_szexi   bodó imre

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG