november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Micsoda szett: Ne maradj le Kárpáti Rebeka varázslatos öltözékéről
Nem lehet betelni a csinos műsorvezető elképesztő látványával...

Egykoron a Jóban Rosszban műsorában szereplő színésznő, Kárpáti Rebeka festőien szép képeket osztott meg Instagram oldalán: Megtekintésüket követően a szánk is tátva maradt! Mindez viszont egyáltalán nem a véletlen műve... Rebekának soha nem volt problémája az ízléses megjelenéssel, hiszen egy rendkívül dekoratív nőről beszélünk, aki természetéből fakadva ennyire gyönyörű. Bármilyen ruhát is vegyen fel magára, minden passzol a fényben tündöklő arcához.

Kárpáti Rebeka nemrégiben Kongóban járt, ahol lelki és anyagi támogatást nyújtott a mélyszegénységben élő gyermekeknek.

Sokmilliós követőtáborral rendelkeznek a leghíresebb állatok a közösségi oldalakon, amivel gazdáiknak komoly bevételt szereznek maguknak. Persze nem kizárólag üzleti célból kapnak nagy nyilvánosságot a házikedvencek, sok esetben csak érdekes külsejük vagy vicces hóbortjaik miatt őrül meg értük mindenki. Kárpáti Rebeka Pomerániai Törpespicce is egyre több rajongóval büszkélkedhet, de hogy a gazdája pénzt csinál-e a kutyusából, azt most Önök is hallhatják.

Teljesen más irányban is szeretné folytatni az életét és munkásságát Kárpáti Rebeka. A műsorvezetőnő úgy döntött, hogy segíteni fog egy mély szegénységben élő 5 éves kongói kislányon. A kislány számára Rebeka "örökbefogadása" egy óriási mentőöv. Hogy pontosan milyen formában segít neki a műsorvezetőnő és milyen érzései vannak a helyzettel kapcsolatban, az a videónkból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala

2020. július 9. 10:48

Címkék: celebszemle   celebszemle_divat   kárpáti rebeka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG