december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bereczki Krisztián hatalmas bicepszet villantott
A képbe sem fért bele teljesen Krisztián, akkorára dagadtak az izmai.

Az Exatlon Hungary egykori testépítő versenyzője befeszített karizmaival néz farkasszemet a kamerával. Az eszméletlenül jóképű Krisztián dagadó izmait nem lehet nem észrevenni: Csodálkozunk, hogy a súlyok bírják még a gyűrődést a kezei alatt! Hogyha szeretnénk hozzá hasonlóan ilyen bivalyerős karokkal rendelkezni, akkor kövessük azokat a tanácsokat, melyeket megoszt velünk posztjaiban.

Bereczki Krisztián napi rutinja nem változott meg a karantén időszaka alatt, legnagyobb szerencséjére az edzései sem maradtak el. A sportoló komoly sérülése után már egyre jobban van, terveiről és mindennapjairól pedig a TV2 online riporterének is beszámolt.

Elképesztő mennyiségű ételt kell megenni 24 óra alatt egy népszerű, ám annál veszélyesebb kihívásban. A feladat az, hogy 10 ezer kalóriát vigyen be szervezetébe minél zsírosabb, cukrosabb étel elfogyasztásával az a vakmerő ember, aki erre vállalkozik. A témában megszólalt Bereczki Krisztián, aki otthonosan mozog a táplálkozás terén.

Konfliktusokat szült az Ázsia expressz 2 új szabálya, mi szerint az első hét, két kieső párosának egyik tagja játékban maradhatott. Így került össze Hódi Pamela és Bereczki Krisztián, akik a Mokkában úgy fogalmaztak, nehezen indult a kapcsolatuk, voltak plusz feszültségek, de már kimondható, hogy összerázódtak a játék során és jó fejnek tartják egymást.

Előnézeti kép forrása: Bereczki Krisztián Instagram oldala

2020. július 8. 12:45

Címkék: celebszemle   Bereczki Krisztián

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG