augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál gyönyörű feleségét választotta modelljének, és az eredmény lenyűgöző lett
A népszerű fotós egy igazi hangulatképen mutatta meg imádata tárgyát.

Nánási Pál azon kívül, hogy elképesztő fotós még kitűnő érzékkel is bír, hogy mikor készítsen bizonyos életképeket. Most sem történt másképp, ugyanis gyönyörű feleségét, Ördög Nórát örökítette meg munka közben.

A csinos Nóri mesés, hosszú ruhában mosolygott laptopjára, így nem kérdés: A gyönyörű édesanya bármibe fog, azon teljes erőbedobással dolgozik. Imádjuk!

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz. A Mokkába telefonon jelentkezett be Ördög Nóra és Nánási Pál, akik az online oktatásról, a családi életről és a karanténban töltött napokról meséltek. Ördög Nóra számára a legnagyobb kihívást a gyerekekkel való tanulás és a figyelem megosztása jelentette. Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. július 7. 16:49

Címkék: celebszemle   nánási pál   ördög nóriKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG