augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas megkönnyebbülés: Böjte Dave már otthon lábadozik
Végre hazatérhetett az otthonába a balesetet szenvedett sztár.

Az Exatlon Hungary 2020-as évadának férfi nyertese, Böjte Dave gokartozás közben szenvedett sérülést, amely során több bordája is súlyosan megsérült. Azóta viszont már a gyógyulás útjára lépett, és sokkal jobb állapotban van, amit az is bizonyít, hogy már otthonából posztolhatott egy képet Instagram oldalára, ahol megnyugatatja a követőit affelől, hogy minden rendben van vele a lehető legnagyobb örömünkre.

"Otthon édes otthon! Már jobban vagyok és haza engedtek a kórházból! Köszönöm szépen a sok jókívánságot! Pár hét és a borda törés is rendbe jön."

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

Gokartozás közben sérült meg Böjte Dávid. Az Exatlon győztesének egy bordája eltört, hat megrepedt és kilyukadt a tüdeje, ezért rögtön műteni kellett. Dave most már jobban van, hazaengedték a kórházból és a Mokka műsorvezetőinek mesélt balesetéről.

Böjte Dave számára az Exatlon Hungary rengeteg kaput nyitott meg és óriási lehetőségek hevernek a lábai előtt. Hogy pontosan mik ezek, azokat egyelőre homály fedi, de a műsorvezetőket és a nézőket már beavatta egy-két részletbe.

Dave-nek rajongók ezrei drukkoltak, hogy valóra váltsa az álmát, ami sikerült is neki. Győzelmének köszönhetősen újabb kapuk nyíltak meg előtte, és rengeteg lehetőség hullt az ölébe.

Előnézeti kép forrása: Böjte Dávid "Dave" Instagram oldala

2020. július 7. 16:15

Címkék: celebszemle   böjte dávid   böjte dave   Exatlon HungaryKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG