augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A konyha szerelmeseinek: Házi majonéz Marton Adri módra
Szuper egészséges és elképesztően finom!

Marton Adri a nyár legfrissítőbb vacsorájával lepte meg követőit, aminek már a látványától szó szerint színesebb lesz a napunk. A csinos konyhatündér zöldségtunkolóst készített, ráadásul házi majonézzel. A tányéron paprika, uborka és répa is megtalálható, nyersen és ropogósan: Már csak arra várnak, hogy megkóstoljuk őket!

Ezzel pedig nem lesz gond, ugyanis a fotót látva azonnal a konyhába sietünk, hogy elkészítsük az isteni, házi majonéz receptet!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adri Instagram oldala

2020. július 7. 16:14

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG