augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mint két tojás: Pápai Joci és kisfia a medencében élvezik a nyarat
Ők aztán tudják, hogy kell élni!

Pápai Joci két gyermek büszke édesapja, akiket előszeretettel mutat meg az internetet rajongói legnagyobb örömére. Friss bejegyzésében sem tett másképp, egy imádnivaló fotót osztott meg kisfiával, amin épp élvezik a medencézést.

A képről már első ránézésre egyértelművé válik: Joci és kisfia annyira hasonlítanak, akár csak két tojás! A medencéző pasik láttán pedig azonnal elkap minket a nyaralós hangulat, ami egyáltalán nem meglepő: A kánikulában mérhetetlenül jól esik egy hűsítő csobbanás!

Visszaéltek Pápai Joci nevével: egy rejtélyes idegen beregisztrált helyette az egyik közösségi oldalra. Joci rendkívül népszerű is lett, közel 19 ezer követője van és már több, mint 66 ezer lájkot kapott, pedig ő semmit nem csinált. De nem először fordul vele elő ilyen. Volt, hogy róla küldtek félmeztelen fotókat valakinek, de olyan is, hogy az ő nevében kértek pikáns képeket. Pápai Joci a Tények Plusznak mesélt a véletlenül jött TikTok sikerről. Ugyanis az énekes tudta nélkül töltöttek fel videókat róla. Joci elárulta, megpróbált utána járni a dolognak, és visszaszerezni a videóit, azonban eddig nem járt sikerrel. Előnézeti kép forrása: Pápai Joci Instagram oldala

2020. július 7. 14:58

Címkék: celebszemle   pápai jociKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG