augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Jóban Rosszban sztárja megmutatta ritkán látott édesanyját
A színésznő és édesanya elképesztően csinosak!

Madár Vera méltán híres elképesztő szépségéről, így egyáltalán nem meglepő, hogy nem ő az egyetlen vonzó hölgy a családjában. A Jóban Rosszban sztárja friss bejegyzésben mutatta meg édesanyját, aki lehengerlően gyönyörű, a köztük lévő hasonlóságot pedig képtelenség szó nélkül hagyni.

Vera ráadásul egy hatalmas bejelentéssel is készült, amiből kiderült: Édesanyja díjat nyert saját költeményével, amire mindannyian nagyon büszkék!

Szögecki Ági és Madár Vera nem tartják magukban, hogyan őrzik meg egészségüket, hiszen mindenkit szeretnének ráébreszteni arra, hogy a megelőzés a legfontosabb, az immunrendszerünkre nem csak akkor kell figyelni, ha baj van, hanem erősítésével sok betegség megelőzhető!

A Mokka műsorvezetői nem tudtak betelni a Jóban Rosszban színésznőjének főztjével, aki egy igazán különleges brokkolis rakott krumplit készített. Madár Vera autoimmun betegsége okán veszélyeztetetté vált a koronavírussal szemben, azonban a színésznőnek teljes bizonyossága volt afelől, hogy nem érheti őt baj. Madár Vera egy igazán ízletes rakott krumplit készített, aminek a különlegessége többek között, hogy az étel brokkolival készül. Előnézeti kép forrása: Madár Vera Instagram oldala

2020. július 7. 14:58

Címkék: celebszemle   madár veraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG