augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tilla megmutatta rég elfeledett kincseit
A  műsorvezető az évek során nem akármilyen ereklyékre tett szert!

A nyári pihenést mindenki más elfoglaltsággal szereti tölteni: Tilla most a szerkények átrendezése mellett döntött, ami közben régi, féltve őrzött ereklyéire bukkant. Gyermekkori úttörő táborban kapott öveire bukkant, amitől egyből nosztalgikus hangulatba jött. A régen látott kincsekről fényképet is készített és megmutatta követőinek, mikkel büszkélkedett gyermekként. 

 "A kisdobos meg az úttörő övem. Egy fiókban voltak kb nem tudom mióta. Őrület!" - fogalmazott a jelvényekről Tilla.

Tilla nyelvét igazán felvágták a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! A műsorvezető még Ganxsta Zolee-nak sem félt odapirítani egy alkalommal, és a Farkas Piroska jelmeze alatt megbúvó Ambrus Attilát is bírálta. Nem kérdés, ezektől az igazán pikáns pillanatoktól fergeteges műsor a Nicsak, ki vagyok!

  Elkezdődött a Neked énekelek! A TV2 jótékonysági gálaműsorát a két házigazda, Ördög Nóra és Tilla nyitották meg, majd elmondták, miért is olyan különleges ez az adás ebben a rendkívüli helyzetben.

Tilla szabadidejét az önkéntes karantén idején igencsak leköti kölyök kiskutyájának nevelése. Az öt hónapos Dubi még kutyanapköziben is járt, ahol sok idő után társait meglátva örömében bukfencezett, nagyon boldog volt. A műsorvezető szerint bennünk is hasonló euforikus érzések lesznek, ha elmúlik ez az egész...

A színésznőnek március 7-én volt a születésnapja, amelynek alkalmából a Nicsak, ki vagyok? házigazdája egy tortával köszöntötte az ünnepeltet.

2020. július 7. 15:52

Címkék: celebszemle   till attila   tillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG