október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mogyoróssy Adrienn káprázatos ruhájától eláll a lélegzeted
Mintha egy pompás esküvőre készülne a bűbájos énekesnő!

A Sztárban Sztár leszek! tehetséges énekesnője, Mogyoróssy Adrienn színpompás ruhakölteményében mutatta meg elképesztő alakját: Mintha egy tavaszi kertben járt volna Adrienn, de szépségével a virágokon is túltesz. Ahogy Ő fogalmazott, egy igazi tavasztündérnek érezte magát, amivel mi maximálisan egyetértünk, valójában úgy is néz ki!

"Egy nagyon különleges napon vagyunk túl! Azt még nem árulom el, hogy ma min dolgoztunk olyan sokat, de a szabad perceimben belebújhattam @halasz.eva csodálatos ruhájába, amiben úgy éreztem magam mint egy tavasztündér!"

Az énekesnő nem árulta el, hogy min dolgoztak nagy alázattal, de reméljük mihamarabb fény derül a titokra, és láthajuk mielőbb még ilyen gyönyörűen felöltözködve. 

A Mokka vendége Barát Hella szerkesztő-riporter és Mogyoróssy Adrienn énekes volt, akik a Fogadj örökbe egy ovit kezdeményezésről meséltek. A program résztvevői elmesélték, a kezdeményezésben olyan óvodákba juttatnak el játékokat és tisztasági szereket, ahol túlnyomó többségben rászorulók járnak.

APussycat Dolls talán a világ egyik legszexibb lány együttese! Most pedig egy újabb formáció Magyarországra jött, hogy a Sztárban Sztár leszek! döntőjében is felléphessenek: A színpadon Ilyés Jenifer,Lengyel Johanna, Misurák Tünde és Mogyoróssy Adrienn: Pussycat Dolls Medley - 7. élő show

Nem találtak kivetnivalót a mesterek Mogyoróssy Adrienn produkciójában. Hogy végül kinek a csapatát erősítheti a versenyző, az a videóból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Mogyoróssy Adrienn Instagram oldala

2020. július 7. 12:15

Címkék: celebszemle   mogyoróssy adrienn

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG