január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mesebeli ruhában kapták lencsevégre Kiszel Tündét
Kihívásokkal teli napon van túl a díva!

Ha divatról és megjelenésről van szó, nem véletlenül jut sokak eszébe a mindig lélegzetelállítóan kinéző Kiszel Tünde, aki ismételten bebizonyította, hogy megérett egy kihívásra. Nem kis feladatot kapott a díva: Szépségversenyen zsűrizett, ahol Ő maga is felléphetett volna abban az oltári ruhakölteményében a színpadra, melyben zsűriznie kellett a versenyzőket.

Ha pontoznunk kellene, mi mindenképpen tizenegyet adnánk a tízből!

Megkérte Kiszel Tünde kezét egyik rajongója! A naptárdíva azt mondja, sok őrült üzenetet és ajánlatot kapott már életében, de a lánykérés még őt is meglepte. Pedig először azt hitte, csak egy ékszert küld majd neki egy kedves fiatalember, aztán kiderült, hogy jegygyűrűről van szó. De Kelemen Anna is rengeteg szerelmes üzenetet és randiajánlatot kap, de tőle kérni is szoktak: legtöbbször a használt fehérneműjét.

Kiszel Tünde a Tények Plusznak mesélt a jövő fotózásairól és a falinaptárakról. Valamint azt is elárulta: Jubileumi ünneplésre lehet számítani!

Kiszel Tünde a Mokka műsorvezetőinek mesélt: elárulta, nagyon jók a visszajelzések. A negatív kommentekkel pedig nem foglalkozik, ˝a pszichés devianciájukat minősíti˝.

Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. július 6. 17:30

Címkék: celebszemle   kiszel tünde   celebszemle_divat

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG