január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi nem várt hírrel jelentkezett
 Eddig eltitkolt alkotásáról osztott meg híreket a boldog anyuka.

A lehengerlő hangú énekesnő, Tóth Gabi elárulta, hogy egy vadonatúj videóklippel fog kedveskedni rajongói számára. A dal már megszületett, csak egy szuper videóklipp hiányzik hozzá, amit napokon belül elkezdenek forgatni, méghozzá olyan formában, amit Gabi megálmodott. Elmondása szerint már most nagyon izgul, és minden erőbedobására szükség lesz: 

"fantasztikus klipet fogunk készíteni a dalhoz.. izgatott vagyok.. megálmodtam egy képvilágot.. remélem sikerül megvalósítani.. szóval 10 nap múlva forog..... addigra megpróbálom összekapni magamat"

Nagyon sok kitartást kívánunk, és szorítunk Gabinak, hogy a lehető legjobban sikerüljön megalkotni egy remekművet!

Tóth Gabira és Krausz Gáborra egészen máshogy hatott a karantén, mint a legtöbb emberre. A friss szülők az elkényelmesedés helyett rengeteg plusz kilótól szabadultak meg.

Tóth Gabi és Krausz Gábor minden percért hálásak, amit kislányukkal tölthetnek, azonban alig várják azt az időszakot is, amikor ismét több idejük lesz kettesben.

Krausz Gábor a Nicsak, ki vagyok? hetedik adásában otthonról énekelt, mivel a pár hónapos Hannaróza miatt szigorú önkéntes karanténban voltak szerelmével, Tóth Gabival. A Bika jelmezébe bújt sztár fellépése otthonról is remekül sikerült, a produkciónak színteret adó kertet pedig be is mutatja most a nézőknek a sztárséf.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi hivatalos Instagram oldala

2020. július 6. 13:06

Címkék: celebszemle   tóth gabi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG