október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sorsfordító pillanathoz érkezett Iszak Eszti élete
Iszak Eszti életében nagy változások következtek be.

Minden ember életében eljön a pillanat, amikor rájön, hogy változtatásokra van szüksége. A csinos műsorvezető számára most ért meg ez a gondolat. Eszti olyan dologra döbbent rá, ami sokak hétköznapjait változtathatja meg, így akár érdemes lehet követi a gyönyörű híresség példáját.

˝Sok változást eszközöltem mostanában az életem több területén is de az egyik legfontosabb talán az, hogy megpróbálom nyugodtabban és stresszmentesebben élni a mindennapjaim! Nektek volt már valami sorsfordító dolog az életetekben, ami változást hozott? ˝- kérdezte követőit Iszak Eszti.

Sokaknak szerencsét másoknak balszerencsét hoz péntek 13. Iszak Eszter nem csak ezen a misztikus napon, hanem általában is hisz a babonákban. Gazsi Gizi jós és Iszak Eszter elárulták, hogy mire számíthatunk a mai napon.

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos kampánnyal hívja fel a figyelmet arra, hogy van hova fordulni a kapcsolati erőszak áldozatainak. A kampány részleteiről Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Iszak Eszter, a segélyszervezet önkéntese beszélt a Mokkában.

2020. július 4. 13:14

Címkék: celebszemle   iszak eszter   iszak eszti

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG