augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3875. epizód

Alex Deáktól kér segítséget, de végül Enikő hazahozatala meghiúsul. Krisztián egyre nagyobb bajba kerül. Kardos videochaten közli Dórával, hogy behívták a szigetkomlósi kórházba dolgozni.

3876. epizód

Laci Roland segítségét kéri a zsarolók ellen. Péter beszámol Viktornak, hogy Majoros pillanatok alatt lecsapott Kardosra. Szilvia találkozóra hívja Áront. Új vírusos beteg bukkan fel a Macsekban.

3877. epizód

Szasza előadja Lacinak és Rolandnak, hogy üzleti ajánlattal érkezett a Kisboltba. Újabb esetek érkeznek: a járvány immár tombol Csillagkúton. Roland megfegyelmezi Szaszáékat. Szilvia és Áron lebuknak Emőke előtt.

3878. epizód

Keller kijárási korlátozásokat vezet be. Adél távollétében Krisztián megköszöni Eszesnek, hogy nem mártotta be Adélnál. Szaszáék Roland figyelmeztetésre ellenére építik tovább a maffiát. Alex Áron segítségét kéri, hogy megszorongassák Deákot.

3879. epizód

Áron bevallja Alexnek, hogy egyszer már megzsarolta Deákot. Roland megfontolja Szasza feladását. Áronék aljas eszközöket bevetve próbálják szóra bírni Szilviát. Adél is bekapcsolódik a nyomozásba.

2020. július 4. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_onlinemaraton   jóban rosszbanKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG