augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kadlecsek Krisztián fényűző környezetben pihente ki a hét fáradalmait
Ez ám a kávészünet...

Kadlecsek Krisztián utazásai során rendszeresen készít izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat, amik láttán azonnal kedvünk támad két lábon bejárni a világot. A sármos műsorvezető most sem tett másképp: Mesés környezetben kávézgatott, aminek láttán kedvünk lenni csatlakozni hozzá.

A fényűző látvány mellett pedig nem tudunk elmenni szó nélkül: A magas, díszített mennyezet és a fényűző képek azonnal a hatalmába kerítenek minket. Tökéletes hét záró!

A szépséges műsorvezetőt, Kárpáti Rebekát egyik kollégája, Kadlecsek Krisztián látogatta meg a Balaton partján, ahol a csinos modell nem csak a párkapcsolatáról, de a vízpart iránti szeretetéről is mesélt.

Fürdőnadrágban és fürdőköpenyben indította a reggelt Kadlecsek Krisztián Makó városában. Hogy miért látogatott el ide és mit csinált a Mokka riportere, azt a videóból tudod meg!

Mindig is szeretted volna tudni, hogy mi folyik a kulisszák mögött egy-egy show alatt? Kadlecsek Krisztián most megmutatja, hogy milyen szigorú biztonsági előírásokat kellett betartania a Nicsak, ki vagyok? sztárjainak és műsorkészítőinek, hogy biztosan titokban maradjon annak a hírességnek a kiléte, aki a maszk alatt rejtőzött. Előnézeti kép forrása: Kadlecsek Krisztián Instagram oldala

2020. július 3. 13:31

Címkék: celebszemle   kadlecsek krisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG