augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Stohl Luca formás testét látva te is azonnal megveszed a kondibérletet
 A műsorvezető megmutatta formás testalkatát, amitől nekünk is megjött a kedvünk a jógához.

Stohl Luca műsorvezetőként számos alkalommal megmutatta tehetségét, de eddig nem tudtuk róla, hogy a jóga terén is ennyire jól teljesít. Most azonban már világossá vált: Hibátlan alakját nem csak az edzéseknek, hanem a jógának is köszönheti, amiért kő keményen megdolgozik. Luca rendszeresen tesz a karcsú vonalaiért, a kisugárzásával pedig megmutatja, hogy sok gyakorlással pozitív hatásokat érhetünk el a rendszeres jógázással.

Most először mutatja meg Stohl András két legkisebb gyermekét a kamerának. Franciska és Andris édesapjukkal nyaraltak Hévízen. Itt kereste meg őket a Tények Plusz riportere, aki nem más, mint Stohl Luca, vagyis a Jászai-díjas színész lánya. Az apa-lánya interjú már csak azért is lett különleges, mert Luca riporterként olyan kérdéseket is feltett édesapjának, amit a lányaként korábban még soha.

Pályakezdő táncosként szerepelt Stohl Luca egy darabban, amelyben óriásit énekel Kulka János. A dalban lévő kiállásnál, pont a hatásszünetbe azonban Luca már nem bírta visszatartani a tüsszentés. Hogy mindezt Kulka János hogyan reagálta le, kiderül a videóból.

Előnézeti kép forrása: Stohl Luca Instagram oldala

2020. július 4. 7:50

Címkék: celebszemle   stohl lucaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG