augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Berki Mazsi vallomása férjéről: Itt már nincs szükség szavakra...
A csinos feleség nem győz Krisztián kedvébe járni, férje ugyanis most ünnepelte születésnapját.

Berki Krisztiánnak minden oka megvan a boldogságra, ugyanis születésnapja alkalmából a tengerhez utaztak, ahol gyönyörű felesége és kislánya nap, mint nap mesés ajándékokkal lepik meg.

Nemrég ünnepi vacsorán voltak, friss fotójukon pedig a szállodai szobát díszítették lufikkal és sütivel is kedveskedtek a családfőnek. Mazsi ráadásul egy megható szerelmi vallomással is meglepte párját:

˝Itt nincs szükség szavakra. Könnyek, nevetés, ölelés. Megleptük...ha ő boldog mi is azok vagyunk. Szeretlek Szerelem˝

Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban.

Berki Krisztián és felesége Berki Renáta (Mazsi) aTények Plusznak adtak exkluzív interjút a karantén helyzetről, a munkáról és a családtervezésről. Sőt, Berki Krisztián azt is elárulta: 3 gyereket szeretne Mazsitól.

Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg. Két évvel korábbi autóbalesete miatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a Berkivel karambolozott buszos felelősségét, most azonban fordult a kocka. Ha Berki a manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet. Előnézeti kép forrása: Berki Mazsi Instagram oldala

2020. július 2. 14:26

Címkék: celebszemle   berki mazsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG