augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Különleges járgányra pattant Horváth Tomi és felesége
Egy ilyen utazást vétek lenne kihagyni...

Horváth Tomi családjával indult nyaralni, ráadásul nem is akárhová: Népszerű slágere főszereplőjét, a mesés Tiszát látogatták meg, négy keréken. Természetes nem a vízben, hanem a szárazföldön ültek volán mögé, azonban egy furcsaság azonnal feltűnik a hangulatos fotót jobban megnézve: A sármos énekes a hátsó ülésen foglalt helyet, míg csinos felesége elől mosolygott.

Már csak egy kérdés maradt: Vajon a gyönyörű Andi ˝kényszerítette˝ őt a hátsó ülésre?

Szokatlan helyzetben vannak hazai sztárjaink. Azok, akik ilyenkor, a fesztiválszezonban a színpadról szórakoztatják a rajongóikat, most aktív zenefogyasztókká váltak. Kameránk előtt mondták el, hogy milyen zenéket és milyen megosztókon hallgatnak. Azt is megtudtuk, hogy Horváth Tomi antik hangszereket vásárolt, és új dalait ezeken komponálja, a gyönyörű énekesnő, Zséda pedig kipróbálta magát a Puzzle kirakás művészetében is a négy fal között.

Horváth Tomi és Pixa a Mokka vendégeként meséltek legújabb közös dobásukról: A két zenész három nap alatt három új videoklippel rukkolt elő, amelyek azóta már mind a legkeresettebb tartalmak között vannak a világhálón. A két zenész a nézőknek elmesélték, hogyan született az ötlet, melyik dal a kedvencük, valamint Horváth Tomi azt is elújságolta, miért szerepel kedvese a videókban.

Horváth Tomi a Tények Plusz stábjának arról számolt be, mennyire fél a horrorfilmektől. Előnézeti kép forrása: Horváth Tomi Instagram oldala

2020. július 2. 14:22

Címkék: celebszemle   horváth tomiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG