augusztus 4.
Domonkos, Dominika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lélegzetelállító: Nánási Pál megmutatta a Balaton igazi arcát
A magyar tenger most sem okozott csalódást...

Nánási Pál a kamera mindkét oldalán elképesztően jól mutat, hiszen egyszerre mérhetetlenül tehetséges fotós és népszerű szereplő, családi vlogjaikban.

A sármos Pál, most egy minden eddiginél káprázatosabb fotót készített, aminek a Balaton-part volt a főszereplője: A hihetetlen látványt nyújtó tájat a lemenő nap sugarai ölelték körbe, ami önmagában is lélegzetelállító panoráma, de az, hogy fotón keresztül is elfog minket a hangulata, egyértelműen Pál érdeme. Odáig vagyunk érte!

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz.

A Mokkába telefonon jelentkezett be Ördög Nóra és Nánási Pál, akik az online oktatásról, a családi életről és a karanténban töltött napokról meséltek. Ördög Nóra számára a legnagyobb kihívást a gyerekekkel való tanulás és a figyelem megosztása jelentette. Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. július 2. 8:00

Címkék: celebszemle   nánási pálKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG