október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jennifer Aniston durván kifakadt, nem palástolta véleményét
A világsztárt nagyon kihozták sodrából a felelőtlen emberek...

Amerikában még javában tombol a koronavírus járvány, az emberek fegyelme azonban lazulni látszik, ami beláthatatlan következményekkel járhat. Több amerikai világsztár is kampányba fogott, hogy felhívják a figyelmet a maszkviselés fontosságára. Jennifer Aniston a napokban maszkos szelfivel demonstrálta: A viselet mindenki számára ugyanolyan kényelmetlen, de vigyáznunk kell egymás épségére és ezt az áldozatot meg kell hoznunk annak a bizonyos görbének a lapítására.

Milliárdok lapulnak a hollywoodi színésznők zsebében. A Jóbarátok sztárjának 240 millió dollárosra becsülik a vagyonát, de Sandra Bullock sem sokkal marad le tőle, ő közel 200 millióból gazdálkodik. Neki például filmstúdiója, étterme és pékségei is vannak. Luxusházaikban viselték el a karantént a színésznők.

Szexik, sportosak és még mindig képesek meghódítani a férfiakat, pedig mindannyian elmúltak 50 évesek. Olyan színésznőket szedtünk egy csokorba, akik 50 fölött is bombaformában vannak, korukat meghazudtolóan néznek ki és az alakításaikkal világhírűvé váltak. Ilyen például Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Jennifer Lopez, de például a már 70 éves Meryl Streep is. Róluk próbáltuk meg megfejteni, hogy vajon mi a titkuk.

Előnézeti kép forrása: Jennifer Aniston hivatalos Instagram oldala

2020. július 1. 16:16

Címkék: celebszemle   jennifer aniston

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG